Υπηρεσίες εφαρμογής και τοποθέτησης

Τα εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία της Samour Floors αναλαμβάνουν με τα πλέον σύγχρονα μέσα, τις εργασίες εφαρμογής και τοποθέτησης εκτός από τον απλό ιδιώτη και σε τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ξενοδοχειακές μονάδες και μονάδες υγείας, αλυσίδες καταστημάτων και Super Market, βιομηχανικά έργα, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς.

Aρχειοθέτηση παραγγελιών
Όλες οι παραγγελίες των πελατών της Samour Floors, αρχειοθετούνται με αύξοντα αριθμό και αναγράφονται όλες οι σχετικές πληροφορίες  όπως οι κωδικοί δαπέδων, οι διαστάσεις και τα χρωματολόγια που χρησιμοποιούνται στο εκάστοτε έργο.
Η αποθήκευση των πληροφοριών αυτών επιτρέπει την άμεση πρόσβαση όποτε αυτό ζητηθεί καθώς επίσης και οποιαδήποτε μελλοντική προσθήκη στην παραγγελία .
Παραδόσεις προϊόντων

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτελεί βασική προτεραιότητά μας, για αυτό το λόγο η παράδοση προϊόντων στο νομό Θεσσαλονίκης και εντός Αττικής πραγματοποιείται αυθημερόν.

Παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες της επιλογής των πελατών είτε σε συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας και παραδίδονται στον προορισμό τους εντός  24-48 ωρών.

After Sale Service

Βασικός γνώμονας των προϊόντων της Samour Floors είναι η άριστη ποιότητα κατασκευής γι’αυτό και επιλέγεται να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Παρόλα αυτά για οποιαδήποτε φυσική φθορά των δαπέδων η εταιρεία παρέχει εγγύηση στους πελάτες της. Παράλληλα παρέχεται ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ελάττωμα, ζημιά ή βλάβη. Η εταιρεία είναι παρούσα και μετά την πώληση και την τοποθέτηση των δαπέδων μας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία After Sale Service.

Τμήμα μεγάλων έργων (Project)

Στόχος του τμήματος μεγάλων έργων (project) της Samour Floors είναι η αντιμετώπιση του εκάστοτε έργου κυριολεκτικά από μηδενική βάση και η παροχή custom made υπηρεσιών απολύτως συνυφασμένη με τις απαιτήσεις των πελατών. Παράλληλα παρακολουθεί στενά τις πιο πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών ενώ  ταυτόχρονα διευρύνει και εξελίσσει καθημερινά την γκάμα των επαγγελματικών δαπέδων και προϊόντων που διαλέγει, κάνοντας την να διαφέρει πλήρως από τον ανταγωνισμό.

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των τεχνικών έργων μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε συνεχή, ολοκληρωμένη και επαγγελματική υποστήριξη στις ομάδες υλοποίησης ενός έργου, από την στιγμή του σχεδιασμού μέχρι την υλοποίηση του, ενώ θέτουμε ως απόλυτη προτεραιότητα την έγκαιρη παράδοση του έργου και σύμφωνα πάντα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί.

Η τεράστια γκάμα από ετοιμοπαράδοτα και εξειδικευμένα προϊόντα δαπέδων Laminate, Βινυλικών, Linoleum, δαπέδων PVC και αθλητικών καθώς επίσης και η συνεχή υποστήριξη μας, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε έργο μας ζητηθεί. Το συγκεκριμένο τμήμα έχει την εμπειρία και την δυναμική να υλοποιήσει μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έτσι, απευθυνόμαστε και στους παρακάτω κλάδους: Αρχιτέκτονες | Μηχανικούς | Διακοσμητές | Τεχνικές εταιρείες | Κατασκευαστές ιδιωτικών έργων | Ξενοδοχειακές μονάδες | Αλυσίδες καταστημάτων | Βιομηχανικά έργα