Εταιρεία

Καινοτομούμε για πάνω από 50 χρόνια.

Προφίλ της Eταιρίας

Η Samour Floors είναι μια προοδευτική εταιρεία δαπέδων. Ως ηγέτες της αγοράς στην εισαγωγή, εξαγωγή και την εμπορεία δαπέδων υψηλών απαιτήσεων, προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι στον κλάδο μας. 

Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας, τα τελευταία 50 χρόνια!

Έχουμε αναπτύξει μια ευέλικτη προσέγγιση για να παραμείνουμε μια αυθεντική εταιρεία επαγγελματικών δαπέδων. Επαγγελματικά σεβαστή, προϊόντα με διεθνείς  πιστοποιήσεις  και υποστήριξη από διακοσμητές ,μηχανικούς, τεχνικές εταιρείες και αρχιτέκτονες, τα δάπεδα και οι υπηρεσίες της Samour Floors είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας του χθες, του σήμερα και του αύριο.

Και δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε! 
Ανακαλύπτουμε πάντα κάτι νέο.

Η Samour Floors είναι μια παλιά εταιρεία  και όμως αυτή η επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση ξεχωρίζει για τις νέες και φρέσκιες ιδέες της , πράγμα που την κάνει να διαφέρει πλήρως από τον ανταγωνισμό .Είμαστε πάντα σε εγρήγορση, παρακολουθούμε τις νέες τάσεις και εργαζόμαστε διαρκώς πάνω σε νέες καινοτομίες . 
Είμαστε πεπεισμένοι ότι “μια επένδυση δαπέδου είναι κάτι περισσότερο από μια επένδυση δαπέδου”: είναι το στάδιο στο οποίο το δάπεδο πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τις  πολύ προσωπικές  στιγμές των πελατών  μας και δουλεύουμε κάθε μέρα για να δημιουργήσουμε το τέλειο δάπεδο  για κάθε τρόπο ζωής.

Η Samour Floors έθετε πάντα ως στόχο την διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό μέσω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει. Εξίσου σημαντικό για εμάς είναι η προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας. 
Το κάνουμε αυτό με την παροχή συμβουλών από την εμπειρία μας, πράγμα που βοηθά να δημιουργήσουμε  μοναδικούς χώρους με διαφορετικότητα και αποτελεσματικά λειτουργικούς.

Όραμα, πάθος και απόλυτη ποιότητα.

Ακόμη και σήμερα εργαζόμαστε συνεχώς για την ποιότητα των προϊόντων μας και την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Διαχρονικός μας στόχος ,όλα τα προϊόντα που εισάγονται από την Samour Floors να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό : να παράγονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια ! Αυτό ξεκινά με την προσεκτική επιλογή των προμηθευτών μας. Τα δάπεδα τα οποία διαθέτουμε και αντιπροσωπεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα είναι μεταξύ των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού. Και φυσικά ιδιαίτερη έμφαση δίδετε σε οικολογικά προϊόντα και σε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και κάθε μέρα ψάχνουμε για νέα, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Στόχος : Το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών !

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι το κλειδί για τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρακολουθούμε τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή και επεξεργασία δαπέδων. Δουλεύουμε μαζί ως ειδικοί στον τομέα μας για την έρευνα, τη δημιουργία και την προμήθεια προϊόντων  που αμφισβητούν τις αντιλήψεις και προσφέρουν υπέροχη αισθητική. Καινοτομούμε σε νέες κατηγορίες προϊόντων με ισορροπία στην ποιότητα, στον σχεδιασμό και τις τεχνικές επιδόσεις.

Υπηρεσία

Δουλεύοντας στην Ελλάδα επηρεασμένοι όμως από τα διεθνή πρότυπα, απαρτίζεται από  τα πιο ποιοτικά και έμπειρα στελέχη που σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες είναι ικανά να παρέχουν το υποδειγματικό αποτέλεσμα. Αποστολή μας, να παραδίδουμε στους πελάτες μας τον τέλειο εξοπλισμό για τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες τους, προσπαθώντας να εξασφαλίσει κορυφαία ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Αξίες

Έτσι ακριβώς όπως τα προϊόντα μας είναι ποιοτικά , έτσι είναι και η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους. Νοιαζόμαστε πολύ για το πώς τα δάπεδα μας συμπεριφέρονται σε πολυσύχναστα εμπορικά περιβάλλοντα, μικρά ή μεγάλα, όσο και ο τελικός καταναλωτής που θα τα χρησιμοποιήσει. Οι ενέργειές μας φέρουν το σήμα του πιο εξειδικευμένου τεχνικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Ο χρόνος παράδοσης των έργων είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Ηγέτες στην εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία δαπέδων, η Samour Floors υπηρετεί αξίες και δεσμεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της, την εξυπηρέτηση των πελατών της και τον καινοτόμο σχεδιασμό των υπηρεσιών της. Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα διαφάνειας και διατήρησης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Ιστορία

Ιδρυμένη το 1964 η Samour Floors χτίζει μια φήμη ως μια ενθουσιώδη εισαγωγική και εμπορική εταιρεία  μοκετών, πλαστικών δαπέδων και ταπετσαριών τοίχου, για την επαγγελματική αλλά και την οικιακή αγορά. Μέσα από το δυναμικό μάνατζμεντ μέχρι το 1979, η εταιρεία γίνεται αναγνωρίσιμη για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες  που παρέχει στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας. Με διάθεση και προσέγγιση για συνεχή βελτίωση, σε συνδυασμό με επενδύσεις σε ποιοτικά προϊόντα, εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό κάνουν την Samour Floors μια αυθεντική εταιρεία στον χώρο των δαπέδων που είναι σήμερα. Η Samour Floors γιορτασε το 2014 τα 50 χρόνια της ιστορίας της. Από τους διάσημους ‘’μουσαμάδες’’ των ‘60s, στα κομψά και πολύχρωμα σχήματα της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90, στα μοναδικά προϊόντα της νέας χιλιετίας ‘00  μη επαναλαμβανόμενης εκτύπωσης!
Αυτή η εταιρεία βιώνει ένα ασυναγώνιστο εξελικτικό ταξίδι μέσα από τις δεκαετίες.