ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ  / ΔΑΠΕΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ / ΔΑΠΕΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

O αθλητισμός  και άλλες δραστηριότητες  σωματικής  άσκησης  προσφέρουν πολλά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό . Ωστόσο, ένας  σημαντικός  παράγοντας  που μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά τα οφέλη μιας  προπόνησης  είναι το περιβάλλον (συμπεριλαμβανομένου του δαπέδου της αίθουσας γυμναστικής ή της  παιδικής  χαράς  ), όπου η δραστηριότητα αυτή λαμβάνει χώρα. Η Samour Floors διαθέτει υψηλής ποιότητα δαπεδα γυμναστηριου.

Μαζί με τα αθλητικά υποδήματα, η ποιότητα του δαπέδου είναι ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας για την προστασία της πλάτης , των γονάτων  και των αστραγάλων των αθλητών. Όλα τα αθλητικά δάπεδα της Samour Floors είναι κατασκευασμένα  έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες για να επιτευχθεί η απόλυτη αθλητική απόδοση , ενώ προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στην υγεία των αθλητών .

Όλα μας τα προϊόντα προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους όπως γυμναστήρια,crossfit,αίθουσες aerobic,pilates,yoga,trx,σχολές χορού και μπαλέτου και σε εξωτερικούς χώρους όπως παιδικές χαρές και χώρους άθλησης. Τα αθλητικά δάπεδα απο PVC(βινυλικά),τα αθλητικά δάπεδα από καουτσούκ καθώς επίσης και τα αθλητικά δάπεδα ασφαλείας παρέχουν ανθεκτικότητα, ασφαλές και ελκυστική αισθητική  τόσο στον ανταγωνιστικό αθλητισμό όσο και στις ερασιτεχνικές αθλητικές δραστηριότητες.

Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση από τις  χιλιάδες των ανθρώπων που ασκούνται  και γυμνάζονται στους  χώρους  άθλησης  που είναι εξοπλισμένα με αθλητικά δάπεδα (δαπεδα γυμναστηριου)  της Samour Floors.

 

 

 

 

Top