Εταιρεια

Καινοτομούμε για πάνω από 50 χρόνια.

Η εταιρεία Samour Floors υποδηλώνει την εμπειρία για πάνω από 50 χρόνια, στον χώρο των επαγγελματικών και οικιακών δαπέδων υψηλών απαιτήσεων. Κύρια αντικείμενα μας είναι η προμήθεια δαπέδων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, υλικών και αξεσουάρ τοποθέτησης καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών εφαρμογής, τοποθέτησης και after sale service.

Η ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά οφείλεται και είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, του επαγγελματισμού, της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει,καθώς επίσης και της εξέλιξης της με την πάροδο των χρόνων. 

Και δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε!

Ανακαλύπτουμε πάντα κάτι νέο. 

Η Samour Floors είναι μια παλιά εταιρεία  και όμως αυτή η επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση ξεχωρίζει για τις νέες και φρέσκιες ιδέες της , πράγμα που την κάνει να διαφέρει πλήρως από τον ανταγωνισμό .Είμαστε πάντα σε εγρήγορση, παρακολουθούμε τις νέες τάσεις και εργαζόμαστε διαρκώς πάνω σε νέες καινοτομίες .
Είμαστε πεπεισμένοι ότι “μια επένδυση δαπέδου είναι κάτι περισσότερο από μια επένδυση δαπέδου”: είναι το στάδιο στο οποίο το δάπεδο πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τις  πολύ προσωπικές  στιγμές των πελατών  μας και δουλεύουμε κάθε μέρα για να δημιουργήσουμε το τέλειο δάπεδο  για κάθε τρόπο ζωής. 

Όραμα, πάθος και απόλυτη ποιότητα. 

Ακόμη και σήμερα εργαζόμαστε συνεχώς για την ποιότητα των προϊόντων μας και την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Διαχρονικός μας στόχος ,όλα τα προϊόντα που εισάγονται από την Samour Floors να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό : να παράγονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια ! Αυτό ξεκινά με την προσεκτική επιλογή των προμηθευτών μας. Τα δάπεδα τα οποία διαθέτουμε και αντιπροσωπεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα είναι μεταξύ των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού. Και φυσικά ιδιαίτερη έμφαση δίδετε σε οικολογικά προϊόντα και σε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και κάθε μέρα ψάχνουμε για νέα, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. 

Στόχος : Το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών!

Top