Υπηρεσιες εφαρμογης και τοποθετησης

Τα εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία της Samour Floors αναλαμβάνουν με τα πλέον σύγχρονα μέσα, τις εργασίες εφαρμογής και τοποθέτησης εκτός από τον απλό ιδιώτη και σε τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ξενοδοχειακές μονάδες και μονάδες υγείας, αλυσίδες καταστημάτων και Super Market, βιομηχανικά έργα, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς.

Τμημα μεγαλων εργων (Projects)

Στόχος του τμήματος μεγάλων έργων (project)της Samour Floors είναι η αντιμετώπιση του εκάστωτε έργου κυριολεκτικά από μηδενική βάση και η παροχή custom made υπηρεσιών απολύτως συνυφασμένη με τις απαιτήσεις των πελατών. Παράλληλα παρακολουθεί στενά τις πιο πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών ενώ ταυτόχρονα διευρύνει και εξελίσσει καθημερινά την γκάμα των επαγγελματικών δαπέδων και προϊόντων που διαλέγει, κάνοντας την να διαφέρει πλήρως από τον ανταγωνισμό. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των τεχνικών έργων, μας δίνει την δυνατότητα να θέτουμε ως απόλυτη προτεραιότητα την έγκαιρη παράδοση του έργου και σύμφωνα πάντα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί.

After Sale Service

Βασικός γνώμονας των προϊόντων της Samour Floors είναι η άριστη ποιότητα κατασκευής γι’αυτό και επιλέγετε να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Παρόλα αυτά για οποιαδήποτε φυσική φθορά των δαπέδων η εταιρεία παρέχει εγγύηση στους πελάτες της. Παράλληλα παρέχετε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ελάττωμα, ζημιά ή βλάβη. Η εταιρεία είναι παρών και μετά την πώληση και την τοποθέτηση των δαπέδων μας παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία After Sale Service.

Aρχειοθετηση παραγγελιων

Όλες οι παραγγελίες των πελατών της Samour Floors, αρχειοθετούνται με αύξοντα αριθμό και αναγράφονται όλες οι σχετικές πληροφορίες όπως οι κωδικοί δαπέδων, οι διαστάσεις και τα χρωματολόγια που χρησιμοποιούνται στο εκάστωτε έργο. Η αποθήκευση των πληροφοριών αυτών επιτρέπει την άμεση πρόσβαση όποτε αυτό ζητηθεί καθώς επίσης και οποιαδήποτε μελλοντική προσθήκη στην παραγγελία.

Top