ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Καινοτόμες λύσεις για το δάπεδο με δαπεδα laminate.

Έχουμε μείνει πιστοί σ’ αυτή την κατευθυντήρια αρχή για περισσότερα από 50 χρόνια.

Ως ένας από τους πρώτους εισαγωγείς laminate στην Ελλάδα, αρχίσαμε να εισάγουμε δαπεδα laminate το 2003. Μέσα από πολλές καινοτομίες και βελτιστοποιήσεις του προϊόντος μέχρι και σήμερα, έχουμε συμβάλει στη διαμόρφωση του δαπέδου laminate ως ένα πολύπλευρο και ποιοτικό προϊόν.

Με τα ποιοτικά προϊόντα που θα βρείτε σε αυτόν τον κατάλογο, θα δείτε μια μεγάλη γκάμα ελκυστικών διάκοσμων καθώς και επιφάνειες σχεδιαστών στον τομέα των δαπέδων laminate, τα οποία πληρούν όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και της επίπλωσης, τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ανάμεσα στις συλλογές Wineo 300, Wineo 500 & Wineo 550 θα βρείτε το σωστό πάτωμα για κάθε γούστο και στυλ επίπλωσης. Με τις εξαιρετικές ιδιότητες όσον αφορά τη χρήση, επιλέγοντας δαπεδα laminate από τη Samour Floors θα ξέρετε ότι σε κάθε περίπτωση έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Είτε ψάχνετε για ένα προϊόν κατάλληλο για τροχήλατες καρέκλες ή ενδοδαπέδια θέρμανση, μη χρωστικό ή με βελτιστοποιημένη ακουστική χώρου. Με τη σειρά προϊόντων της Samour Floors μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση.

Top